West Yachting importeur van Dehler zeiljachten in Nederland en België

Dehler zeiljachtNaast Hanse zeiljachten is West Yachting nu ook door de Duitse Hansegroup aangesteld als importeur van Dehler zeiljachten voor Nederland en Belgie. West Yachting is al enige jaren importeur van het Duitse zeiljachtmerk Hanse en heeft vestigingen in Workum, Willemstad en in het Duitse Meschede-Freienohl. West Yachting was al dealer in Duitsland van Dehler, de vestiging heeft daar een showroom naast de Dehler werf.

Het verkoopteam van West Yachting heeft intussen zijn voetsporen in de Nederlandse en Duitse zeilwereld verdiend en toont zich zeer verheugd over het dealerschap van Dehler.

De Dehler-werf die vorig jaar door de Hanse groep is overgenomen, timmert momenteel hard aan de weg. Dehler bouwt in hoogwaardige kwaliteit zeiljachten en levert schepen vanaf 29 voet tot en met 60 voet.

Binnenkort lanceert de werf de nieuwe Dehler 41.

www.westyachting.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments