Mobmat brengt drenkeling eenvoudig en veilig aan boord

Mobmat brengt drenkeling eenvoudig en veilig aan boordSpeciaal voor kleine bemanningen is het lastig om een drenkeling snel én horizontaal weer aan boord te krijgen. Bij verticaal liften kan het slachtoffer in hydrostatische shock geraken en door hartfalen overlijden. Door horizontaal te liften kan deze hydrostatische shock voorkomen worden.

Met gebruikmaking van een val of grootschoot en een lier tilt men met de MobMat het slachtoffer simpel en doeltreffend horizontaal uit het water. De Mobmat is een semi-rigide hijsconstructie die compact op te bergen is aan boord.

Ook is de MobMat geschikt om een lek in de romp van buiten af te sluiten. Hiervoor trekt men de MobMat om de romp over het lek en houdt deze strak. Geen volledige reparatie, maar het kan nét de tijd schelen die nodig is om een permanentere oplossing te bedenken en uit te voeren.

De MobMat is leverbaar in uitvoeringen voor laag en hoog vrijboord. Prijzen vanaf € 339,- incl. BTW en te bestellen op www.bomarine.nl

Auteur

  • admin

Comments