Princess V42 op Belgian Boat Show 2011

Princess V42Princess Yachts Benelux bv neemt uiteraard deel aan de 23ste editie van de Belgian Boat Show, welke plaats vindt van 12 t/m 14 en van 18 t/m 20 Februari 2011 in Gent. Met trots stellen zij een compleet uitgeruste Princess V42 tentoon op de show.

De Princess V42 is één van de best bekende sportjachten uit de Princess range met haar bijna legendarische combinatie van stijl, snelheid en wendbaarheid op het water. Bovendien
bezit dit schip over een van de meest gestroomlijnde profielen in haar klasse en kan de keuze van de Twin Volvo Penta D6-370 pk motoren een snelheid generen van maar liefst 38 knopen.

Met de keuze van een perfect geïntegreerde hardtop, welke is voorzien van een groot te openen zonnedak, biedt dit schip optimaal comfort en flexibiliteit bij alle weertypen. Evenals het exterieur is ook het interieur van de Princess V42 indrukwekkend te noemen met haar uiterst luxueuze uitstraling en keuze voor uitsluitend eerste klas materialen. Zo is de salon uitgevoerd met een prachtige compleet uitgeruste keuken, een ruime dinette en aangrenzend voorzien van twee hutten (vier slaapplaatsen) met beide een en-suite badkamer.

Ook het ruime hoofddek is voorzien van het nodige comfort in de vorm van een riante zithoek, grote zonnebedden, een ruime stuurstand, een spoelbak, een koelkast en een elektrische BBQ.

Tot slot is ook de aanwezigheid van een elektrisch hydraulische te openen garage voor een riante bijboot één van de meest in het oog springende eigenschappen van de Princess V42.

Specificaties:

Merk: Princess
Model: V42
Lengte: 13.56 m
Breedte: 3.99 m
Diepgang: 1.07 m
Materiaal: Polyester
Waterverplaatsing: 9.26 ton
Dieseltank inhoud: 850 liter
Watertank: 332 liter

Princess Yachts Benelux bv

Het aan de Scheepswerf liggende Princess Yachts Benelux is gevestigd in het Nautisch Centrum te Heusden. Zij zijn gespecialiseerd in luxe polyester motorjachten van Engels fabrikaat. De jonge en krachtige organisatie welke de Princess V-Class en de Princess Flybridge distribueert, heeft een brede range van luxe en stijlvolle jachten met maar liefst 18 modellen.

De Flybridge range wordt gekenmerkt door schepen met een enorme veelzijdigheid. Door de Flybridge beschikt de kapitein over een zeer fraaie buiten stuurplek waar hij zijn gasten ultiem kan verwennen. Aan de binnenzijde heeft men door de grote raam oppervlakte een mooi uitzicht wat bijdraagt aan de beleving van het water.

De V-class range wordt gekenmerkt door een diep v-romp en beschikt daardoor over geweldige vaareigenschappen. Ook de vele lounge ruimtes op het schip dragen bij aan het vakantie gevoel.

Door de samenwerking met de bedrijven binnen het Nautisch Centrum is mogelijk snel te schakelen om werkzaamheden zoals onderhoud motoren, inbouw, coating, polijsten, stoffering etc. spoedig uit te kunnen laten voeren. In de haven van het vesting stadje Heusden vindt u prachtige ligplaatsen waar u eveneens de jachten van Princess kunt komen bewonderen. Princess Yachts Benelux regelt het voor u van A tot Z.

www.princess-yachts.nl

Auteur

  • admin

Comments