Nieuwe Coach Rib van Dragon Marine

Nieuwe Coach Rib van Dragon MarineDragon Marine introduceert een geheel nieuw ontwikkelde 5,0 m lange Rib die speciaal bedoeld is voor trainers bij verenigingen, coaches en ouders die hun zeilende kinderen bij wedstrijden begeleiden.

Deze Coach Rib “DM Commander 5.0” is samen met Tornado ontwikkeld en wordt exclusief voor Dragon Marine gebouwd in de Tornado fabriek in China. Tornado is al jarenlang een toonaangevend kwaliteitsmerk voor met name de professionele markt.

Deze nieuwe “DM Commander 5.0” combineert uitstekende vaareigenschappen (diepe V-Bodem en hoge neus) en een professionele kwaliteit met een zachte prijs. De “DM Commander 5.0” is gemaakt van PU (Polyurethane), een materiaal dat slijtvaster en UV–ongevoeliger is dan bijv. Hypalon of PVC en dat voorheen alleen gebruikt werd door professionele gebruikers zoals brandweer en marine.

In samenwerking met SvenSon Marine, Yamaha Motor Nederland, Pega heeft Dragon Marine ter introductie de standaard set samengesteld.

Deze set bestaat uit een:

  • DM Commander 5.0 Coach Rib
  • Yamaha 50 PK viertakt (model 2010)
  • Pega SH 600/500 Euroliner kanteltrailer

Nu 16.995,00 incl. 19% btw

www.dragonmarine.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments