On Deck exclusief distributeur Nexus Marine en Silva

On Deck exclusief distributeur Nexus Marine en SilvaMet ingang van 1 september 2010 is On Deck exclusief distributeur van Nexus Marine en Silva in Nederland en België. Hiermee wordt het reeds uitgebreide assortiment van de Nederlandse watersportgroothandel nog completer. Nexus Marine produceert de betere navigatie-instrumenten voor race- en toerjachten. Silva is de Zweedse fabrikant van hoogwaardige kompassen.

Richard Macalister, CEO van Nexus Marine, reageert verheugd op de samenwerking met On Deck: 'Voor Nexus Marine is On Deck de perfecte match als distributeur. Beide bedrijven delen dezelfde waarden. We hebben passie voor de zeilsport en onze gezamenlijke kennis van de bovenkant van de wedstrijdmarkt tot het familie cruisejacht geeft ons inzicht in wat zeilers nodig hebben en in de condities waarin onze producten moeten presteren."

On Deck ziet de uitbreiding me Nexus-producten als zeer waardevol. Nu kan het bedrijf uit Weteringbrug nog beter tegemoet komen aan de vraag naar een volledig en kwalitatief assortiment. De filosofie blijft ook bij de nieuwe producten hetzelfde: 'Snelle leveringen door middel van een goede voorraadpositie, veel kennis en een zeer hoog serviceniveau."

Drie instrumentenseries

Nexus heeft drie instrumenten series. De NX-serie heeft bijvoorbeeld al een optie voor een draadloze windmeter. De NX2 en de NXR gebruiken een 'high-speed server' voor een optimale prestatie op de grotere jachten en op de 'high end racers'. Tevens heeft Nexus verrekijkers, hoofdlampen en Silva kompassen in het assortiment.

Daarbij is Nexus uitgekozen tot leverancier van een aantal prestigieuze projecten. Zo levert Nexus alle elektronica voor de Tour de France à la Voile M34, de eerste J/111 en het 62m super jacht Duality.

Auteur

  • admin

Comments