Robuust buitenscherm voor computernavigatie aan boord

Robuust buitenscherm voor computernavigatie aan boordNieuw bij Yachtcontrol is het 8,4 inch buitenscherm speciaal voor navigatie op computer of laptop. Dit scherm is in het zonlicht afleesbaar, waterdicht en is voorzien van trackball voor muisbediening.

Dit zonlicht afleesbare (1000 nit) LED scherm is rondom waterdicht Met slechts één connector wordt het scherm voorzien van voeding, videosignaal en muisbesturing. Door middel van een USB stekker is het scherm te koppelen aan de computer of laptop. Het scherm is rondom waterdicht en beschikbaar in zowel een opbouw als inbouw model.

Buitenschermen
Steeds meer watersporters gebruiken een computer of laptop aan boord voor de navigatie. Dankzij zonlicht afleesbare en waterdichte schermen is het mogelijk om buiten bij het stuurwiel in iedere weersomstandigheid de navigatie software te gebruiken. Naast dit nieuwe 8,4 inch scherm heeft Yachtcontrol een compleet assortiment buitenschermen in vele verschillende formaten en uitvoeringen.

Systeemeisen
Het Yachtcontrol S84m buitenscherm werkt op iedere computer of laptop met een vrije USB poort. Het liefst voorzien van besturingssysteem Windows. Voor de stroomvoorzieningen is een 12V spanningsbron vereist.

Yachtcontrol
Yachtcontrol, multimedia aan boord, levert hardware en Meteo-/navigatiesoftware voor zeil- en motorjachten. Uitgangspunt is het leveren van een alles in één oplossing gebaseerd op een computer. Aan de computer kan andere apparatuur zoals buitenschermen, AIS hardware, Radar, Digitenne, DVD en internetvoorzieningen gekoppeld worden.

Auteur

  • admin

Comments