Harken introduceert de lichtste blokken ooit!

Harken T2 blokDe Harken T2 is het eerste blok waarbij geen gebruik is gemaakt van sluitingen, klinknagels of andere metalen onderdelen om het gewicht zo laag mogelijk te houden. De T2 is volledig uit kunststof vervaardigd en is het lichtste blok dat ooit door Harken op de markt is gebracht. Het blok kan door middel van een Dyneema® lijn op elk gewenste plaats aan boord bevestigd worden.

Van de T2 zijn twee verschillende varianten leverbaar; het T2 Loop blok en het T2 blok. Het T2 Loop blok vereist geen knopen, splitsen of ander gereedschap om te installeren, maar kan direct geplaatst worden. Het T2 blok wordt geleverd met een los lijntje. Hierdoor is het mogelijk om het blok te bevestigen aan elk willekeurig punt aan boord.

De T2 blokken zijn leverbaar in 29, 40 en 57mm.

www.harken.com

Auteur

  • admin

Comments