Nautix Shop breidt gamma uit met topcoats en antislip verf

Nautix ShopDe Nautix Shop, vooral bekend van de Nautix antifouling en primer, breidt zijn bestaand gamma uit. Voor de aflakkers zijn er nu de Nautix topcoats en vernissen verkrijgbaar. Voor het dek is vanaf vandaag ook mogelijk om de Nautix Grip antislip dekverf online te bestellen.

Nautix Grip is een twee-componenten kleurloze antislip verf. Door de Nautix Grip te gebruiken op het dek waar veel gewerkt wordt verhoogd men de veiligheid aan boord. De kleurloze Nautix Grip kan ook gebruikt worden op luiken en ramen, deze blijven lichtdoorlatend. Nautix Grip kan gekleurd worden met Nautix L2 tweecomponenten lakverf.

Nautix L2 lakverf biedt een zeer hoge impact en UV bescherming.

Over de Nautix Shop
Al vijf jaar bent u op de Nautix Shop aan het juiste adres voor de hoogste kwaliteit antifouling en primer. U kunt ook persoonlijk om advies vragen: bel +32 472 730 855

Haal uw bestelling direct op
Bestelling online geplaatst? Producten meteen nodig? Haal ze direct op in ons magazijn in Lier! Wij leggen de producten voor u klaar, zodat u ze meteen kunt meenemen. Vandaag besteld, vandaag in huis.

Benelux levering
Uw bestellingen worden in gans de Benelux geleverd. Op speciale vraag kan hier worden van afgeweken en levert men ver daarbuiten.

Meer informatie: www.nautix.be

Auteur

  • admin

Comments