Waarom we van watersport houden

Boot Düsseldorf 2013 geeft een nieuwe glans aan de watersport. De slogan “360º watersport beleven”, heeft een nieuw gezicht gekregen, of liever gezegd, negen gezichten ! Vrouwen en mannen die hun sport met passie en kennis van zaken bedrijven, vormen het middelpunt van de campagne waarmee boot Düsseldorf voortaan haar werving verzorgt.

De deelnemers in de film hierboven zijn geen modellen, maar enthousiaste zeilers, surfers, duikers en motorbootvaarders, die in het dagelijks leven verschillende beroepen uitoefenen.

“We mikken met deze campagne doelbewust op de emotiefactor”, zo licht Goetz-Ulf Jungmichel, directeur van boot Düsseldorf, toe. Hij vervolgt: “de plezierbeleving van de watersport heeft te maken met een levensinstelling en dat is precies wat we over willen brengen. En wie kunnen dat geloofwaardiger doen dan echte watersporters”.

www.boot.de

Labels

Auteur

  • admin

Comments