Zodiac lanceert webshop met reddingsvlotten

Zodiac webshop reddingsvlottenMarine Trading International, de exclusieve importeur van Zodiac® producten lanceert op 1 december haar officiële webshop van de Zodiac reddingsvlotten voor de Benelux. Deze webshop biedt duidelijke productinformatie en helpt de bezoeker bij het maken van de juiste keuze voor een reddingsvlot die aan sluit bij zijn of haar specifieke behoefte.

Wanneer de keuze uiteindelijk is gemaakt, kan het vlot vervolgens direct en eenvoudig rechtstreeks via de webshop besteld worden.

10% cadeau!
Om de lancering van deze webshop een feestelijk tintje te geven, ontvangen de eerste 10 klanten van de webshop een korting van 10% op hun bestelling. Deze korting kan al snel een besparing opleveren van enkele honderden euro! Het enige wat de klant hiervoor hoeft te doen is een mail sturen naar: m.kooij@marinetradinginternational.com, hierop ontvangen de eerste 10 klanten een specifieke kortingscode die gebruikt kan worden bij de bestelling op de webshop.

www.zodiacreddingsvlotten.nl

Auteur

  • admin

Comments