Nordic Marine importeert LanoProtect

LanoProtectUit Australië, het land met de miljoenen schapen, komt het product Lanoline wat gewonnen wordt uit de schapenwol van deze miljoenen schapen. En Lanoline is het basis product van LanoProtect. LanoProtect is een 100% biologisch afbreekbaar, niet giftige en milieuvriendelijke smeermiddel wat diep doordringt in de oppervlaktes van metaal, rubber, hout en kunststoffen.

LanoProtect verdampt niet en wordt niet weggespoeld door zoet of zout water. Ideaal voor alles wat te smeren is bijvoorbeeld aan boord van een boot. Van ankerketting tot traveller en van rolfokinstallatie tot stuurinrichting. Ook voor vele onderwater doeleinden. Maar ook lieren, draaiende delen aan bijvoorbeeld landbouwmachines en hijskranen, langzaam draaiende assen.

Daarnaast beschermt LanoProtect tegen vocht en verdrijft vocht. Ideaal dus voor uw schakelpaneel, accupolen, navigatieverlichting, caravan- en trailerverlichting, ontstekingssystemen,... . Getest en geschikt tot 70000V.

En zo is LanoProtect voor nog vele andere doeleinden geschikt zoals bijvoorbeeld: Bij het lassen, storten van beton, bescherming van landbouw en graafmachines, milieu bewust impregneren van hout en zelfs voor onderhoud van uw schoenen.

Kortom totaal onderhoud met één product voor de milieubewuste gebruiker.

http://lanoprotect.com/

Auteur

  • admin

Comments