‘CITY of SAILS’ - Nieuw kledingmerk in Nederland

Nederland is een nieuw kledingmerk rijker. Het label ‘City of Sails’ zal met ingang van dit voorjaar met een uitgewerkte collectie voor mannen te vinden zijn in de Nederlandse watersportwinkels.
De naam ‘City of Sails’ vindt zijn oorsprong in Australie. De metropool Sydney – die tot welhaast ieders verbeelding spreekt – wordt vaak bestempeld als ‘the city of sails’. Eén van de associaties die het merk aan Sydney verbindt is de daar zo kenmerkende ‘no worries’- lifestyle.

Naast de reeds eerder gelanceerde shirt-collecties, brengt het label onder meer: jacks, vesten, pullovers, polo-shirts en bermuda’s. De collectie kenmerkt zich primair door de mooie stofkwaliteiten in combinatie met een uiterst verfijnde detaillering.

De eerste reacties zijn ronduit positief te noemen. Het merk voldoet aan diverse vragen uit de markt: iets bescheidener ‘branding’, normale adviesprijzen en een duidelijke positionering.

De City of Sails collectie is vanaf het voorjaar 2012 onder andere verkrijgbaar bij de meeste watersportwinkels in Nederland.

www.cityofsails.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments