Toertochten - voor motorboot en sloep

Toertochten - voor motorboot en sloepToertochten voor motorboot en sloep laat je gevarieerde vaarroutes zien. De dag-, week- en weekendtochten brengen je naar de meest bijzondere plekken van Nederland en België.
De auteur Frank Koorneef leidt je langs stedelijke en landelijke routes en geeft bij elke tocht tips over wat er te zien en te doen is. Naast de aanlegplaatsen en trailerhellingen, vind je ook talloze B&B adressen bij elke vaarroute.

Vrijwel alle toertochten eindigen weer bij het startpunt van de route. Je kan de routes ook gemakkelijk koppelen door de handig gekozen knooppunten. Zo kun je zelf kan variëren in de lengte van de tochten.
In de gids zitten heldere plattegronden en elke tocht wordt volgens een vaste indeling beschreven.

 • 25 gevarieerde vaarroutes langs de mooiste plekken in Nederland en België
 • Dagtochten, weekendtochten en langere tochten van 1 of 2 weken
 • Elke vaarroute is geschikt voor allerlei soorten toervaarders: zowel voor eigenaren als huurders
  van sloepen en motorkruisers
 • Extra interessant voor sloepvaarders: bij elke tocht zijn, behalve aanlegplaatsen, ook
  nabijgelegen B&B-adressen te vinden
 • Voor eigenaren van een trailerbare sloep: bij elk vertrekpunt wordt aangegeven waar je de dichtstbijzijnde trailerhelling kunt vinden. evenals trailerhellingen
 • Overzichtelijke vormgeving en inspirerende beschrijvingen

Frank Koorneef is ook auteur van de succesvolle boeken en tablet-app Vaarwijzer Nederlandse binnenwateren en Belgische binnenwateren. Tevens publiceert hij regelmatig in de Waterkampioen.

var bol_pml={"id":"bol_1339528606785","secure":false,"baseUrl":"partnerprogramma.bol.com","urlPrefix":"http://aai.bol.com/aai","productId":"productid=1001004011821663&","site_id":"2606","target":true,"rating":true,"price":true,"link_name":"25 Toertochten","link_subid":"","image_size":true,"image_position":"left","width":"330","cols":"1","background_color":"#FFFFFF","text_color":"#CB0100","link_color":"#0000FF","border_color":"#D2D2D2","letter_type":"verdana","letter_size":"11"};

Auteur

 • admin

Comments