Antwerpse Zeescouts organiseren 26ste Palingfestival

Antwerpse Zeescouts organiseren 26ste PalingfestivalOp de Antwerpse Linkeroever niet ver van de Palingplaat, tussen Waaslandtunnel en Sint Annatunnel, goed bereikbaar met het openbaar vervoer kan u smullen van paling in ’t groen of op Provençaalse wijze.

Let op: parkeren is vrijdag en zaterdag niet meer gratis op een groot deel van de Thonetlaan!

Voor, tijdens of na het paling eten kan u genieten van optredens en activiteiten.

De toegang tot de Zeescoutsbasis, Thonetlaan 165 Antwerpen Linkeroever is GRATIS.

Een portie paling in ‘t groen of Provençaals (met brood) betaal je € 17. In voorverkoop tot en met 3 september slechts € 15. Voorverkoopadressen zie: www.palingfestivalzeescouts.be
Voor diegenen die geen paling lusten, zijn er koninginnenhapjes met brood aan € 8 en kinderporties aan € 6 (geen voorverkoop)

Win: Gratis kaarten via Radio Minerva op 98.0 FM

Kom met uw eigen schip en bespaar 50% op uw liggeld in Jachthaven Antwerpen Linkeroever

Info: tel.: 03- 219 02 80 - fax: 03- 322 13 09 - info@palingfestivalzeescouts.be

Meer dan 100 vrijwilligers slaan de handen in elkaar om van dit familie-evenement een topper te maken, waarvan de opbrengst integraal ten goede komt van de Antwerpse zeescoutsgroepen aangesloten bij Scouts en Gidsen Vlaanderen (voorheen VVKSM). Dit voor het onderhoud en verdere uitbouw van het ZAS (Zeescouts Aan de Stroom), waarvan ongeveer 500 jongeren (meisjes en jongens tussen de 6 en 20 jaar) wekelijks gebruik maken. www.zasantwerpen.be .

Ook andere jeugdbewegingen, scholen en bedrijven weten voor sport en feestelijkheden de weg naar de zeescoutsterreinen te vinden.

Auteur

  • admin

Comments