AMB/GJW verzekeringen en Verschelling assurantiën zetten eerste stap in uitbreiding specialiteit watersportverzekering

Brenda Verschelling Anne-Marie BouweraertsExact één jaar na het opstarten van AMB/GJW verzekeringen als eerste afdeling van de gerenommeerde verzekeraar Groves, John & Westrup Ltd op het continent, sluit Anne-Marie Bouweraerts, underwriting manager voor België en Nederland, een samenwerkingsovereenkomst met Brenda Verschelling uit het Zeeuws-Vlaamse Philippine. De specialistes in watersportverzekering staan voor een heldere tariefpolitiek en ongezien persoonlijke situatieoplossingen.

Verschelling is al meer dan acht jaar een zelfstandig tussenpersoon, wat in België een verzekeringsmakelaar heet. In beide landen wordt streng toegezien op de normen waaraan deze intermediant moet voldoen. “We hanteren bovendien duidelijk dezelfde werkstijl,“ legt Brenda Verschelling uit. “We maken polissen naar maat van het type vaartuig en de vaargebieden. We zorgen vooral voor een nauwgezette opvolging van de schade- en ongevalsaangiften. Bij ons is de verzekerde zeker geen inwisselbaar nummer.”

Gelijke aanpak in België en Nederland
Voor Anne-Marie Bouweraerts is deze samenwerking een logische stap in de ontwikkeling van Groves, John & Westrup Ltd. Deze watersportspecialist wil ook in de Lage Landen uitbreiden, met de ruggensteun van verzekeringsgiganten als Lloyd's MUNICH Re.
Anne-Marie Bouweraerts: "Van een medewerker bij een grote Antwerpse verzekeraar, naar een alsmaar groeiende verzekeringsmakelaar tot een erkend bijkantoor lijkt na 22 jaar in de branche een heel voor de hand liggend groeiparcours. We gaan nu zeker met meerdere makelaars zowel in Nederland als in België samenwerken."
"In Friesland start ‘Wind’ met onze polissen en ook in Edegem is een makelaar hiernaar overgeschakeld. Dat is het gevolg van de volledig op alle facetten van de watersport en de waterrecreatie toegespitste aanpak." benadrukt ze.

Professionaliteit zonder solden
AMB/GJW verzekeringen en ook Verschelling Assurantiën onderscheiden zich met een heldere tariefpolitiek. Bij iedere polis hoort een prijsafspraak, waarin de schadeafwikkeling inbegrepen is. Dumping doet afbreuk aan de noodzakelijke service, vinden de verzekeringsspecialisten beslist.
“De klant moet weten waarvoor hij en zijn droomactiviteit verzekerd is. Verrassingen nadat het kwaad is gebeurd, waarbij belangrijke aspecten vergeten bleken te zijn, sluiten we uit,” zeggen Brenda Verschelling en Anne-Marie Bouweraerts in koor. “Dat betekent wel dat we iedere zaak persoonlijk en tot ver na de kantooruren opvolgen.”

Belgian Boat Show
Anne-Marie Bouweraerts en Brenda Verschelling zullen deze samenwerking benadrukken op de Belgian Boat Show op stand 3057 in Hal 3.
Beide verzekeringsspecialisten houden ook twee informatiesessies in de Boat Point. Hun presentatie zoomt in op de aspecten van de watersportverzekering in al haar facetten en de verzekering van pleziervaartuigen in het bijzonder.

www.verschelling.nl
www.amb-verzekering.be

Auteur

  • admin

Comments