Reef serie toegevoegd aan aluminium RIB gamma van Highfield

HighField Reef RIBAls tender bouwer heeft Highfield speciaal voor evenementen en sport activiteiten een nieuwe aluminium RIB ontwikkeld die op een veilige manier met grotere groepen mensen kan varen. Ervaringen van zeilschoolhouders en evenementen begeleiders liggen ten grondslag aan de nieuwe Reef Serie. Een praktische aluminium ‘rubberboot’ met een diepe V-vorm om goed te kunnen manoeuvreren.

Snel en veilig overstappen van de ene naar de andere boot over de dikke tubes of via een handige opstap in de boeg. Ook is de boot over de volle lengte van de tubes voorzien van een lifeline en zijn er extra handgrepen aan de binnenkant geplaatst. Een bank voor de bestuurder die evengoed weggelaten kan worden om juist geen obstakels in de boot te hebben. De dikke tubes van 470 mm zijn comfortabel om op te zitten. En dat met veel personen.

Belangrijk is de aluminium romp die alle Highfield producten hebben. Dit duurzame materiaal zorgt er voor dat de boot sterk en tegelijk licht is. En, bestand is tegen schuren over stenen of een andere harde ondergrond.

De Reef is zeer geschikt voor grote groepen mensen, binnenvaartschippers, zeilscholen, evenementen organisaties, recreatieparken en voor verhuur bedrijven.

Leverbaar in Valmex (PVC van Mehler) of Orca( hypalon van Pennel & Flipo).

Als optie is een inbouwtank in de boeg mogelijk, waarmee ook een optimale gewichtsverdeling ontstaat.
Afmetingen 390, 420 en 460 cm

Prijs vanaf €3587,- incl BTW voor een Reef 390.

Labels

Auteur

  • admin

Comments