Delta Watersport opblaasboot en RIB testdagen

Opblaasboot en RIB TestdagenVan donderdag 18 april t/m zondag 21 april kan een ieder een testvaart maken met een opblaasboot met buitenboordmotor of met een RIB met buitenboordmotor. RIB staat voor Rigid Inflatable Hull wat zoveel betekent als een boot met een polyester bodem en met opblaasbare drijvers.

Grote voordelen van dit type boot zijn o.a. grote stabiliteit, licht in gewicht daardoor minder motorvermogen nodig dan een volledig van polyester gebouwde boot, wat resulteert in een lagere aanschafwaarde, minder brandstofverbruik en makkelijk trailerbaar.

Delta Watersport is gevestigd op Marina Port Zélande aan de Kabbelaarsbank 13 te Ouddorp.

Op onze website www.deltawatersport.nl treft u meer informatie aan welke boten aanwezig zijn en de openingstijden.

Labels

Auteur

  • admin

Comments