Patton en Harken brengen samen regatta horloge op de markt

Patton Harken regatta horlogeHet gerenommeerde horlogemerk Patton en Harken, de marktleider in hoogwaardig dekbeslag en accessoires, brengen gezamenlijk het eigentijdse Patton-Harken Regatta horloge op de markt. Dit model is speciaal ontwikkeld voor watersporters en specifiek voor wedstrijd- en toerzeilers die zich stijlvol op het water en de wal willen begeven.

Harken verzocht het beroemde merk 'Patton Watches' om een analoog wedstrijdhorloge te ontwikkelen, dat aan de eisen voldoet van deze doelgroep. Vervolgens maakten Patton en Harken, met behulp van diverse professionele zeilers, samen de technische specificaties en ontwerpen. Het resultaat is een top-of-the-range uurwerk, uitgerust met alle functies die nodig zijn voor wedstrijdzeilen.

Het Patton-Harken Regatta horloge is bovendien niet alleen functioneel, maar ook elegant van ontwerp. Het draagplezier beperkt zich dus niet enkel tot de zeilsport, want in andere omstandigheden op het droge mag het uurwerk er eveneens zijn. Zo worden de legendarische soliditeit van Patton en de herkenbare kwaliteit van de Harken-producten prima vertegenwoordigd.

Productspecificaties
Het horloges is leverbaar in vier varianten. Er kan gekozen worden voor een witte of zwarte wijzerplaat. De andere variatie betreft de keuze van een leren of rubberen horlogeband. De technische specificaties van de horloges zijn verder identiek aan elkaar.

Zo hebben de horloges:
• Gestraald, titanium effect, RVS huis
• Rubber of leren horlogeband
• Uitgevoerd met robuuste knoppen
• Instelbare timer afhankelijk van de startprocedure (10min, 6min, 5min of anders)
• Tweede en derde kans indien het eerste of tweede signaal gemist is
• In geval van een algemene terugroep kan het horloge automatisch terug naar nul
• Timer en start met signaal
• Horloge start automatisch de tijd na vertrek
• Alarm
• Waterbestendig tot 100 meter diep
• Adviesprijs ? 1195,- incl. btw

Voor meer informatie over Harken of over On Deck, kunt u contact opnemen met:
On Deck, Jeroen Baggerman
Tel.: +31 713 313 366
E-mail: allhands@on-deck.nl

Auteur

  • admin

Comments