Genieten van een onbezorgde vakantie op het water!

Veiligheid aan boord, op het water, in de haven. Overal speelt het een belangrijke rol. Zaterdag 13 juli staat bij Marina Port Zélande dan ook helemaal in het teken van veiligheid. Zaterdag 13 juli worden er op de jachthaven diverse demonstraties en workshops georganiseerd door o.a. de bedrijven op het haventerrein, waarbij veiligheid centraal staat.

Wat te doen als je een ongeluk aan boord hebt. Of hoe werkt nu eigenlijk het reddingsvlot wat bij vele aan boord aanwezig is. Via demonstraties in het water kan iedereen van dichtbij eens zien hoe dit nu werkt. Hebt u nog een goed functionerend reddingsvest? Een ideaal moment om dit eens te checken.

Uw brandblusser al gekeurd dit jaar? Geen probleem ook dit kan geregeld worden deze dag.

Als u gaat ankeren wel eens het gevoel dat u niet goed vast ligt, de tips & trucs worden deze dag verteld om met een gerust hart te ankeren.

Maar er is ook aandacht voor veiligheidspijlen en andere reddingsmaterialen. Ook de veiligheid op de weg krijgt aandacht, want waar moet u op letten als u met uw trailer met bijboot de weg op gaat.

Dit is slechts een kleine greep uit het volle programma deze dag.
Vanuit het landelijke programma “Varen doe je samen” is er aandacht voor de veiligheid op het water en ligt de staand mast route klaar op het Havenkantoor voor geïnteresseerden.. Duikschool de Kabelaar vertelt meer over duiken in relatie tot watersport. Alle ingrediënten bij elkaar om goed voorbereid aan uw vakantie te beginnen. Toegang is gratis.

Fun
Watersport is plezier hebben, vandaar dat we ook voor de kids allerlei leuke gratis activiteiten aanbieden. Ook de horeca zal deze dag een speciaal veiligheidsmenu aanbieden.

Zaterdag 13 juli is Marina Port Zélande een ideale bestemming voor met de boot of auto! Meer informatie en de aanvangstijden van de verschillende demonstraties en workshops is te vinden op de website www.mpz.nl

Labels

Auteur

  • admin

Comments