Meet the Pro’s bij Holland Nautic en Contest Yachts op de Hiswa te water

Hiswa te waterTijdens de Hiswa te water hebben Holland Nautic en Contest Yachts de handen ineen geslagen en komen met een informatief programma voor zowel zeilers, motorbootvaarders als sportvissers. Tijdens ‘Meet the Pro’s ‘ kunnen onze klanten onder het genot van een drankje vragen stellen aan een aantal cracks uit de watersport om zo met extra kennis meer uit hun boot/apparatuur te halen.

Wat wilde je altijd al weten, nu is het de kans om het aan de experts te vragen. Wij hebben op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag een aantal van deze cracks beschikbaar.

Het programma ziet er als volgt uit:

Woensdagmiddag, zeilmiddag

Holland Nautic Stand T098
van 13:00 tot 19:00 uur Dick Zweers, zeezeiler en ervaringsdeskundige over het gebruik van kaartplotter, radar en stuurautomaat
Contest Yachts Stand E02
Van 16:00 tot 19:00 uur, Kalle Coster op de nieuwe Contest 42CS , over hoe je meer uit je boot haalt met behulp van B&G

Donderdagmiddag, motorbootmiddag

Holland Nautic Stand T098
Van 13:00 tot 19:00 uur Dick Zweers over het gebruik van kaartplotter, radar en stuurautomaat, hoe veiliger en efficiënter varen.
Contest Yachts Stand E02
Van 16:00 tot 19:00, Paul Mathijssen van Ocean People op de Contest 52MC  over hoe je met kaartplotter, radar, en stuurautomaat efficiënter en veiliger kan varen.

Vrijdag middag, fishfindermiddag

Holland Nautic Stand T098
Van 13:00 tot 19:00 uur Prostaff over het gebruik van structurescan en echolood, hoe haal je meer uit je apparatuur, wat wilde je al altijd weten?
Proefvaartsteiger
Prostaffers Danny Geysen & Wim v.d. Velde met visboot geven live demonstraties over Structurescan en Echosounder

Labels

Auteur

  • admin

Comments