Crewsaver Phase2 dinghy zeilkleding

Crewsaver Phase 2Crewsaver Phase 2 is de nieuwste dinghy lijn voor de watersport. De complete lijn is er voor jong en oud (maten Child tot XXL) en bestaat uit modieuze functionele ontwerpen in frisse herkenbare kleuren.

Met de Phase2 kan je van top tot teen gekleed het water op. Zo bestaat het assortiment o.a. uit wetsuits, zwemvesten, kniestukken, hand- en zeilschoenen.

Voor de Phase2 lijn heeft het designteam van de Engelse fabrikant Crewsaver belangrijke functies ingebouwd, voor maximale prestatie en verhoogd comfort. Zo zijn de ontwerpen ergonomisch vormgegeven en is het gebruikte materiaal flexibel, sneldrogend, slijtvast, verstelbaar en versterkt waar nodig.

Phase2 is verkrijgbaar in het voorjaar van 2014 bij de watersport-winkel.

Labels

Auteur

  • admin

Comments