Win 5 tickets voor het Ocean film festival (video)

Ocean film festivalHet Ocean film festival wil zoveel mogelijk mensen ertoe aan te zetten om onze oceanen te verkennen, te respecteren, te beschermen en ervan te genieten. Met de introductie van deze festival in België willen wij de beste films ter wereld delen met ons publiek. Maak nu kans om één van de vijf tickets te winnen via WaterTrends.be

In de herfst van 2014 krijgt u tijdens de Ocean Film Festival Belgian Tour meer dan 2 uur van de meest inspirerende, educatieve en entertainende films over de oceaan te zien, gemaakt door onafhankelijke filmmakers uit België, het VK, Australië en andere landen uit de hele wereld. 
Het festival omvat een unieke selectie films van verschillende lengte en stijl over onderwerpen zoals de oceaanwereld, zeewezens, sporten die beoefend worden op de oceanen, kustculturen en oceaanliefhebbers.

Hoeveel films per voorstelling?
Tijdens elke voorstelling krijgt u 10 films te zien.

Wanneer beginnen de voorstellingen
De voorstellingen starten om 20 uur, met een pauze van 15 tot 20 minuten omstreeks 21 uur, en eindigen ongeveer om 22.30 uur (de totale duur van de films is dus ongeveer 2 uur). De deuren en bar gaan open om 19 uur. U bent meer dan welkom!

Meer info via: http://oceanfilmfestival.be/

Hoe kan je één van de tickets winnen?
Deel de link van deze pagina op Facebook en schrijf in de reacties hieronder "Ik wil naar het Ocean film festival op ... oktober" (zonder de aanhalingstekens en met de juiste datum van de voorstelling).

Een schuldige hand zal op 15 oktober de vijf winnaars aanduiden.
 
Trailer

Auteur

  • admin

Comments