3de Watersport Informatie Event in Sint Annaland

Watersport Informatie EventMet veel plezier nodigen wij u uit voor het 3e Watersport Informatie Event in Sint Annaland. Dit is een gratis evenement en wordt georganiseerd door de WSV in samenwerking met de watersport bedrijven aan Boulevard Mariteam in Sint Annaland.

Wat kunt u verwachten?
Op zaterdag 31 januari 2015 zijn er tussen 12.00 en 15.00 uur diverse workshops en lezingen met uiteenlopende onderwerpen gericht op zowel zeilende als motorvarende watersporters. Het evenement speelt zich af aan de oostzijde van de jachthaven in Sint Annaland. U wordt vanaf 10:30 uur ontvangen met een warme kop koffie aan boord van de rondvaartboot “Frisia”. Aansluitend na de lezingen nodig wij u opnieuw van harte uit aan boord van de “Frisia” waar nog een lekkere borrel voor u klaar staat om de dag gezellig af te sluiten.

Wij willen u vragen een keuze te maken voor drie lezingen die u het meest aanspreken (plus één reserve). Vorig jaar konden we bijna iedereen haar en zijn voorkeuren inwilligen, de eerste 120 zijn in ieder geval verzekerd van het door hun gekozen rooster, dus schrijf u snel in met behulp van deze link: http://wsv-sint-annaland.nl/cms/activiteiten/wie-2015/

Na uw inschrijving ontvangt u direct een bevestigingsmail en op de dag zelf wordt het rooster ter plaatse bekend gemaakt. De locaties liggen binnen 150 meter van elkaar. Tussen de lezingen door is er koffie en thee.

Parkeren kunt u op het terrein bij Rondvaartboot “Frisia”.
Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via 0166 60 10 00 of info@wie-sintannaland.nl

Auteur

  • admin

Comments