Week van de Watersport belooft een succes te worden

Week van de WatersportDe Week van de Watersport, die van 14 t/m 21 april in Nederland plaatsvindt, belooft een enorm succes te worden. De aanmeldingen van bedrijven, verenigingen, gemeentes en publieke organisaties, die een evenement of actie in het kader van de Week van de Watersport organiseren, stromen binnen. Inmiddels hebben toonaangevende partijen zich als partners aan de Week van de Watersport verbonden: Vetus, Beleef Friesland en Cruising Home.

Overal in Nederland
In heel Nederland kun je terecht voor alles wat maar met watersport te maken heeft.

Bij jachthaven Waterland in Monnickendam is er de hele week een gevarieerd programma. Zo kun je er meezeilen, leren manoeuvreren en is er een nautische markt. Friesland manifesteert zich als een echte watersportprovincie. Zo zet Cruising Home een winactie op met haar luxe loften op het water, hou ze in de gaten!

Maar ook in de haven van Scheveningen vindt er van alles plaats. Zo is er op 21 april de open dag van Tall Ship Minerva en op 13 april is er de open dag van de Twiske Haven & jachtclub.

Ook in Limburg is er van alles te doen. Zo kun je bij Watersportschool Frissen terecht voor zeilen, kanoen of een rondvaart over de Roermondse plassen! Niet alleen op, maar ook buiten het water zijn er activiteiten deze week. Daarvoor kun je bijvoorbeeld terecht bij Dock Daams. Daar kan de technisch geïnteresseerde bootliefhebber zijn ei kwijt. Er vinden demonstraties van LPG inbouw, audio-upgrade van onder andere Roswell en X-kote lakbehandelingen plaats op de werf in Spijk.

Hou vanaf 1 maart www.weekvandewatersport.nl in de gaten voor een compleet overzicht!

Auteur

  • admin

Comments