On Deck exclusief distributeur RM69 watersporttoiletten

RM69 watersporttoiletMet ingang van april 2014 is On Deck exclusief distributeur van RM69-toiletten in de Benelux. het assortiment van RM69 is zeer uitgebreid, van het handmatige toilet tot de zeer geavanceerde elektrische toiletunit.

Het Nederlandse bedrijf RM69 produceert al sinds 1969 toiletten en pompen voor aan boord van recreatieve jachten en beroepsschepen. Deze jarenlange ervaring vertaalt zich niet alleen in de variëteit aan producten, maar tevens in de kernwaarden kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid.

Het meeste bekende product van RM69 is het Marine Sealock Toilet. Dat kan zowel boven als onder de waterlijn worden geïnstalleerd. Dit model geldt al jarenlang als de standaard voor watersporttoiletten. RM69 levert tevens een volledige collectie handmatige en elektrische bilge pompen.

Over On Deck
Deze Nederlandse watersportgroothandel in Weteringbrug levert sterk touwwerk, doordacht jachtbeslag van Harken en technische zeilkleding van Imhoff. Daarnaast distribueert On Deck grote en innovatieve topmerken als: Blue Performance, StaLok, Wichard, Plastimo, Pains Wessex, Bainbridge, Baltic zwemvesten en McLube droge smeermiddelen. De medewerkers zijn allemaal gepassioneerde zeilers en houden met hun praktijkervaring het assortiment actueel. Trends en noviteiten in de zeilsport zijn zo niet te missen.

Auteur

  • admin

Comments