Marifooncerificaat behalen op één dag

Marifooncerificaat cursusBij Shorthanded willen ze dat je steeds een completere zeiler wordt. Als klassenorganisatie voor de Solo en TwoHanded zeilers organiseren ze evenementen en competities, maar ze doen nog veel meer. Namelijk het Nederlandse SRC en/of Marcom-B certificaat behalen.

Met weinig bemanning is ervaring hebben met gebruik van Marifoon, Atis, DCS, Epirb communicatiemiddelen des te belangrijker om veilig de zee op te gaan. Voor de bediening is daarom een cursus met certificaat nodig zoals SRC of Marcom-B. De laatste is vooral bedoeld voor de beroepsvaart, het SRC is speciaal voor alle watersporters.

Op veler verzoek om veilig voor de vakantie op pad te kunnen biedt Shorthanded in samenwerking met RYA trainingscenter AquaPlanning de marifonie cursus voor de watersporter ‘Short Range Certificate’ aan.

Datum: 7 juni 2015 (hele dag)
Locatie: Dekker Watersport in Zaandam.
SRC Klassikaal: 1 daagse klassikale Nederlandstalige cursus die wordt afgesloten met het praktijkexamen. Voorafgaand aan de klassikale cursus dag krijgt u additioneel ook nog toegang tot de SRC online Engelstalige cursus om zo de maximale praktijkervaring uit de dag te kunnen halen.

U kunt hier direct inschrijven:
www.aquaplanning.org/marifoon/marifoon-cursus-src-marcom-b-in-1-dag
(Via RYA trainingscentrum AquaPlanning)

Er zijn maximaal 12 deelnemers, aarzel dus niet te lang!

Labels

Auteur

  • admin

Comments