Nieuwe Hanse 675 is het grootste Duitse jacht ooit gebouwd in serieproductie

Hanse 675Het is zover, de Hanse 675, het nieuwe vlaggenschip van de HanseYachts AG, ligt opgetuigd en vaarklaar in de haven van Greifswald. Met het plaatsen van de 32 meter lange carbon mast is de Hanse 675 compleet en is het creëren van een 21-meter lang hightech luxe jacht gereed gekomen. De Hanse 675 breekt niet alleen het record als het grootste schip ooit gebouwd door de HanseYachts AG, ze is ook het grootste Duitse jacht wat ooit gebouwd is in serieproductie.

"Emotie en hightech” dit belichaamt onze nieuwe koningin van de zee. De Hanse ontwerpfilosofie voorzien van sensuele helderheid en moderne luxe en met een nog meer avant-garde interieur en exterieur voorzien van vloeiende lijnen, “een mijlpaal in serie jachtbouw", zegt Dr. Jens Gerhardt, CEO van HanseYachts AG.

Net als alle Hanse zeiljachten is de Hanse 675 is ontwikkeld door Judel / Vrolijk & co. Met heldere vormen, gladde oppervlakken en een clean en overzichtelijk dek lay-out brengt ze sportieve aspiraties. Het langgerekte teak voordek, evenals de strakke opbouw bieden de perfecte plek om van
de zon te genieten.

Hanse 675

"Het leven op zee impliceert licht, lucht, water en afstand. We hebben getracht dit te vertalen naar het interieur en zodoende een ruim en licht interieur te creëren" zegt Interieur Designer Jörg Heuser.
Grote ramen in de romp en een lang panoramisch dak welke elektrisch te openen is dragen bij aan de elegante verschijning en geeft een idee hoe het zonlicht het interieur binnen schijnt. De optionele hardtop met geïntegreerde speakers en verlichting biedt schaduw en kan worden geopend tijdens het varen.

Het multimedia-pakket van de Hanse 675 imponeert ook. De kuip heeft drie 21-inch schermen, die gebruikt kunnen worden als kaartplotter of voor entertainment doeleinden.

Op basis van voorbeelden en oplossingen, welke alleen kunnen worden gevonden in de natuur, hebben we een wereld gecreëerd met vele hoogtepunten welke de kijker zal verbazen. Zachte rondingen en vloeiende overgangen van de verschillende stoffen, zoals handgemaakt leder welke verwerkt is op panelen van hout, die zelden gezien worden in een serie geproduceerd jacht.

In de eigenaars hut, het middelpunt van het luxe jacht, is een op golven gebaseerd ontwerp toegepast om de beschikbare ruimte optimaal te gebruiken. Kunstzinnig gemonteerde interieur delen en dressoirs wekken de indruk van “in de lucht te zweven"

De ruime woonkamer biedt een gezellige sfeer en nodigt gasten uit door haar unieke ontwerp en laat hun meeslepen door de artistieke vormen. De kaarten tafel is voorzien van een groot scherm en kan worden gebruikt als een comfortabel kantoor op zee waarbij de koffiebar weggewerkt is in een zijwand en dit ondersteunt de stijlvolle ambiance. Een wijnklimaatkast kan worden opgenomen in het interieur en zorgt voor de optimale wijntemperatuur.

In de verschillende badkamers, wordt de geoptimaliseerde architectuur door evolutionaire processen verder verwerkt. Ronde douches, welke niet alleen aantrekkelijk tonen, maar tegelijkertijd meer ruimte scheppen en zodoende meer comfort bieden. Verder heeft HanseYachts AG hoogwaardige materialen gecombineerd zoals roestvrij staal en houtfineer welke prachtig geaccentueerd worden binnen de architectuur. Een ander hoogtepunt in de badkamer is het gebruik van echt steen, wat
voor het eerst in een Hanse is verwerkt.

Een extra feature is de unieke lay-out die de eigenaar en zijn gasten het hoogste niveau van privacy biedt. De bemanning heeft een aparte ingang aan de bakboordzijde van de kuip welke leidt naar zowel de keuken als naar de ruime crew cabin. Deze crew cabin biedt plaats voor maximaal drie opvarenden met een aangrenzende natte ruimte. De keuken en werkruimte zijn gescheiden van de woonkamer, zodat de gasten ongestoord kunnen ontspannen .

Labels

Auteur

  • admin

Comments