Belgian Boat Show 2017 bijna van start

Belgian Boat Show

De eerste zeiljachten en motorboten rijden de hallen van Flanders Expo binnen. De opbouw van de grootste indoor jachthaven is gestart. De Belgian Boat Show wordt voor de 29Ste keer dé jaarlijkse kick-off voor ervaren watersporters maar ook iedereen die verslingerd is aan vrije tijd op-, in- en aan het water. Er komen meer dan 200 boten en meer dan 250 exposanten naar Gent.

Elk jaar stijgt vanaf februari opnieuw de interesse voor het waterplezier. "Het water en de onmiddellijke omgeving zoals stranden en oevers van meren of rivieren blijft een belangrijke aantrekkingspool voor sport, recreatie en toerisme." zegt Christophe Coseyns, head of Belgian Boat Show.

"Dit evenement maakt de aantrekkingskracht voor deze vrijetijdsbesteding groter en brengt alles wat de actieve mensen in of aan het water prettig vinden onder één dak samen. Kajuitjachten, open boten, surf-, kite- en wakeboards, kleding, de juiste toebehoren en veiligheidsmateriaal… Kortom: je vindt het er allemaal of je nu een ervaren rot bent, of voor de eerste keer het water opgaat."

Water-weg-wijs
Het publiek komt dit jaar voor het eerst Belgian Boat Show binnen langs de foyer van hal 8, zodat men meteen de wereld van de grotere jachten induikt. Alle soorten plezierboten tussen 2 tot 20 meter, voor alle vormen van pleziervaart en voor elk budget, zijn en blijven het topsegment op de Belgian Boat Show.

Van hieruit kan men doorlopen naar Hal 3 waar de grootste collectie van toebehoren, onderhoudsproducten en kleinere boten van het land verzameld is, maar ook bootkleding en aanverwante mode.
In hal 5 is het grootste aanbod van vaar-, surf- en zeilscholen aanwezig waar men kan kiezen uit een oneindig aanbod aan vaarvakanties, types van huurboten en bestemmingen.

Beleef het water
Hal 7 is de try-out zone van de Belgian Boat Show.
De Decathlon water area met allerhande watersportspullen en kleding. De demo’s en intitiaties op het demobad (breng zeker zwemgerief mee) en de kitesurf simulator die een virtuele kitervaring zo goed als echt laat lijken.

Christophe Coseyns: "Omdat het aanbod zo enorm gevarieerd is, weten we dat de bezoekers lang blijven. Zij gaan zeker aangenaam verrast worden door de vernieuwde brasserie, de champagnebar en de cocktailbar die de pauzemomenten gaan opvrolijken. Naast de gebruikelijke nocturne op vrijdagavond wanneer we tot 22 uur openblijven en er een aangename yachtingsfeer heerst, is er ook een Exclusieve Yachting Night op zaterdag 11 februari 2017. Die start om 19u, en is enkel op uitnodiging."

Het programma en de details van het aanbod kan je vinden op www.belgianboatshow.be

Auteur

  • admin

Comments