Download hier je eigen Vaarbewaarkaart

Vaarbewaarkaart

Tijdens de HISWA te Water is de eerste Vaarbewaarkaart uitgereikt aan Nancy Scheijven, de nieuwe directeur Scheepvaartverkeer- en Watermanagement van Rijkswaterstaat. De Vaarbewaarkaart is een handig overzicht van vaartips, regels en seinen gedrukt op een stevige kaart die aan boord bewaard kan worden.

De kaart was populair, tijdens de beurs hebben vele bezoekers van de stand een Vaarbewaarkaart opgehaald.

Vaarbewaarkaart

De Vaarbewaarkaart is samen met de ANWB Waterkampioen uitgegeven in het kader van het 10-jarig jubileum van Varen doe je Samen! Het doel van de Vaarbewaarkaart is om vaarders die voor het eerst het water op gaan of vaarders die niet zo vaak varen te helpen met handige tips en de belangrijkste regels. Voor de ervaren vaarders is de Vaarbewaarkaart een soort ‘spiekbriefje’ voor ‘hoe zat dat ook alweer met…’

Download de Vaarbewaarkaart

De kaart wordt meegestuurd met de september-editie van de Waterkampioen en was ook op de afgelopen HISWA te water voor bezoekers verkrijgbaar. De kaart was populair, tijdens de beurs hebben vele bezoekers van de stand een Vaarbewaarkaart opgehaald. Heb je hem gemist, download dan een digitale versie van de Vaarbewaarkaart.

Labels

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments