Easkey zeilschoenen van Dubarry: de nieuwste stijl van bootschoenen en nautische mode

Dubarry Easkey denim

De Easkey zeilschoenen voor dames en heren zijn de perfecte keuze voor het zeilen tijdens warme dagen. Het ventilerend mesh materiaal houd je koel en voert warmte snel af. Als het bootdek glad wordt, kun je vertrouwen op de uitzonderlijke grip van de NonSlip-NonMarking zool.

Het voetbed biedt comfortabele demping, terwijl de versteviging van het D-chassis systeem pronatie voorkomt en extra bescherming biedt. Als official supplier van Team Brunel en Team Scallywag ondersteunt Dubarry de crew met de Easkey zeilschoenen. Dit seizoen is de zeilschoen naast wit en zwart ook verkrijgbaar in zomers blauw, rood en roze. Verkrijgbaar vanaf eind februari.

Winkelprijs Euro 129,-.

De Dubarry Easkey zeilschoenen zijn verkrijgbaar in de kleuren: denim, zwart, rood, roze en wit.

Dubarry Easkey zwart

Dubarry Easkey rood

Dubarry Easkey roze

Dubarry Easkey wit

Labels

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments