Wereldprimeur Bavaria SR 41 tijdens Boot Düsseldorf 2020

Bavaria SR 41

Het unieke ontwerp en de lay-out van de BAVARIA SR41 zijn ontwikkeld in samenwerking door Marco Casali van Too Design in Italië en het designteam van BAVARIA YACHTS. Deze samenwerking leverde unieke en innovatieve ideeën op, zoals het lounge gedeelte aan de achterzijde van de BAVARIA SR41.

Als een zonnebank biedt het ruimte ontspanning. En het lounge gedeelte aan de achterzijde van de BAVARIA SR41 heeft nog een andere functie. De rugleuningen kunnen worden ingeklapt, waardoor de zonnebank verandert in een bank in de cockpit. Perfect om te genieten. En natuurlijk heeft de cockpit een wetbar, koelkast en veel ruimte .. Met de BAVARIA SR41 beleeft u een geweldige tijd aan boord.

BAVARIA YACHTS geeft de BAVARIA SR41 een nieuwe dimensie met haar slimme cabine-indeling. De ruime eigenaar hut heeft een eigen badkamer, net als de gastenhutten. Comfort en vaarplezier zijn de focus van de nieuwe BAVARIA SR41. De BAVARIA SR41 is leverbaar als soft top, hard top en een coupé-versie.

De krachtige aandrijving van de BAVARIA SR41 wordt geleverd door de bekende Mercruiser benzinemotoren met 2 x  355 pk (261 kW) in de standaardversie, tot D6 -380 dieselmotoren van de nieuwste generatie van Volvo Penta, met 2 x  380 pk (279 kW).

Bavaria SR 41

Gegevens Bavaria SR41:

 • Lengte over alles:                13.29 meter
 • Breedte:                                 3,99 meter                                                              
 • Diepgang (circa):                   0,70 meter                                                  
 • Hutten:                                   2
 • Badkamers:                            2       
 • Hoogte in hutten (circa)         2.07 meter                                                              
 • Slaapplaatsen:                       4                                                      
 • Gewicht (circa)                      9.000 kilo                                        
 • Brandstoftank(circa):             750 liter                                                                   
 • Watertank (circa)                  250 liter

Prijs vanaf € 277.816,00-- incl. 21% BTW (het zwemplatform en de plotter is standaard inbegrepen)

Auteur

 • Eddy Lekens

Comments