BENTE Yachts heeft nu ook in Nederland een dealer

Bente Yachts

Het jonge bedrijf Connect Yachtbrokers knalt het nieuwe vaarseizoen in, naast hun jachtmakelaardij hebben zij in 2018 het Poolse zeilboten Viko Yachts onder hun beheer. Vanaf heden zijn zij ook de exclusieve Nederlandse vertegenwoordiger van het revolutionaire en baanbrekende Duitse jonge merk BENTE Yachts dat geleid word door Alexander Vrolijk.

Directeur Pim van Putten van Connect Yachtbrokers:

“De zeiljachten van BENTE passen perfect in onze visie en werkwijze, ook met onze jachtmakelaardij treden wij succesvol buiten de gebaande paden. De BENTE zeiljachten vallen op in elke haven, de bijzondere vaste dodger en groene bouwwijze gecombineerd met de “Ja” mentaliteit maken dit een prachtig merk om te mogen vertegenwoordigen.”

Bente Yacht

Bente Yacht sailing

Bente yacht dodger

Meer info: www.benteyachts.com

Labels

Auteur

  • Ice

Comments