Watersportdag: een hele maand lang watersporten over heel Vlaanderen

Watersportdag

De Watersportdag is al langer dan vandaag een vaste waarde en bovendien een merknaam geworden in watersportland.
Vroeger een weekend-event, nu wegens groot succes al enkele jaren een volledige maand.

Meer dan 65 clubs uit 6 federaties bieden de volledige maand mei watersportsessies aan gratis of voor een spotprijs!
Dat alles wordt gebundeld op 1 platform watersportdag.be een afgeleide van het IKwatersport.be platform. Een platform dat speciaal gemaakt is om mensen zo snel mogelijk aan het watersporten te zetten!

Watersportdag

Watersportclubs kunnen in alle vrijheid kiezen welke watersporten ze aanbieden en wanneer. Vorig jaar maakten meer dan 2000 watersporters kennis met het ruime aanbod via leuke en kwaliteitsvolle kennismakingslessen.

Om alles af te sluiten wordt op zaterdag 25 mei een groots Watersportdag event georganiseerd op het Sport Vlaanderen Willebroek terrein.
Hier werken de zes watersportfederaties en zeven lokale verenigingen samen met Sport Vlaanderen om een zo compleet mogelijk aanbod aan watersportsessies te geven.

Watersportdag
Dankzij de steun van Sport Vlaanderen, een goede samenwerking tussen de verschillende watersportfederaties: Wind- en Watersport Vlaanderen, de Vlaamse Kano- en Kajakfederatie, Waterski Vlaanderen, De Vlaamse Roeiliga, Nelos EN steun van onze partners Decathlon en Aquafin, mikken we dit jaar opnieuw op een geslaagde editie van de Watersportdag.

Inschrijven doe je op de website van de Watersportdag.

Labels

Auteur

  • Eddy Lekens

Comments