GPS

admin

Garmin QuatixGarmin heeft een zeilhorloge op de markt gebracht dat best veel kan waar wij normaal andere 'meterkes' voor nodig hebben. Het Garmin Quatix uurwerk is niet alleen een uiterst nauwkeurige barometer, het geeft ook aan wanneer het hoog en laag water zal gaan zijn op de plek waar jij bent. Het heeft een 3 assig (peil) kompas, aftel timer, NMEA 2000 streaming, waypoints en routes import en temperatuur sensor.

admin

Nexus adBoxDe Nexus adBox maakt het nu mogelijk om meer informatie op de instrumenten aan boord te kunnen zien. Deze converter zet namelijk analoge signalen om naar digitale. Daardoor zijn gegevens als van de zwenkkielhoek, voorstag- en bakstagbelasting en stand van de giek te integreren in het Nexus Netwerk. De adBox werkt als interface voor zes analoge signalen, één NMEA input en drie Nexus Netwerk aansluitingen.

admin

Garmin 520sGarmin 520sDe Garmin GPSMAP 520 en GPSMAP 520s zijn een nieuwe GPS kaartplotter en een combo GPS kaartplotter/echolood voor watersporters. Beide toestellen zijn voorzien van een uiterst helder 5 inch (12,7 cm) QVGA scherm, een voorgeprogrammeerd wereldwijd satellietbeeld, een verbeterde gebruikersinterface en SD kaart uitsparing voor cartografie.

admin

Garmin 4000 serieGarmin 4000 serieDe kracht van het Garmin Marine netwerk gaat samen met een briljant nieuw ontwerp op het gebied van GPS kaartplotters in de nieuwe 4000-serie kaartplotters van Garmin. De ruim bemeten en zeer heldere multifunctionele schermen (MFD’s) van de Garmin GPSMAP 4008 en 4012 combineren video kwaliteit resolutie en heldere kleuren met het laatste op ‘t gebied van sensoren en data manipulatie.

WaterTrends

Logo GarminGarmin, een satelliet navigatie en GPS technologie bedrijf, heeft een nieuw bedrijfslogo. De vormgeving reflecteert de dynamische natuur van de bedrijfstak, de vernieuwende en creatieve werksfeer en de ‘handen uit de mouwen’ cultuur van de organisatie. Het nieuwe ontwerp bevat de introductie van de blauwe driehoek boven de naam Garmin, in de ‘huiskleur’ van het Garmin blauw. De wereldbol wordt niet meer gevoerd in het nieuwe logo.