Opblaasboten

admin

Williams Sportjet RIBWilliams Performance Tenders, gevestigd in het Engelse Berinsfield, presenteert voor het seizoen 2015 twee nieuwe Sportjet RIB boten als aanvulling op het bestaande leveringsprogramma van 4 Turbojetmodellen van 2,85 tot 4,5 meter en 4 Dieseljet tenders variërend in lengte van 4,5 tot 6,25 Meter.

admin

Mercury DaysNa het succes van de afgelopen twee jaren kondigen we met trots het event Mercury Days 2014 aan. Het event zal plaatsvinden op zaterdag 12 en zondag 13 april in Aalsmeer (bij Leimuiden), voorafgaand aan de Week van de Watersport (14-21 april).

admin

Opblaasboot en RIB TestdagenVan donderdag 18 april t/m zondag 21 april kan een ieder een testvaart maken met een opblaasboot met buitenboordmotor of met een RIB met buitenboordmotor. RIB staat voor Rigid Inflatable Hull wat zoveel betekent als een boot met een polyester bodem en met opblaasbare drijvers.

admin

Work RibsMarine Trading International is een samenwerking aangegaan met Work Ribs B.V. in Den Helder en zal vanaf 1 februari 2013 de verkoop op haar nemen van de zeer exclusieve Work Ribs boten. Work Ribs B.V. bouwt boten geheel naar wens van de klant en heeft al bewezen over gedegen productkennis te beschikken door reeds vele leveringen van SOLAS RIB’s aan Offshore bedrijven. De Work Ribs boten zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.

admin

Zodiac N-ZO 700 CABINDe eerste nieuwe Zodiac N-ZO 700 CABIN is afgeleverd bij Rubberboot Holland in Zaandam. De N-ZO is een nieuwe generatie RIB waarbij de unieke eigenschappen van een RIB gecombineerd worden met die van een normale cabine boot. De futuristisch ontworpen N-ZO combineert het beste van beide bootontwerpen en doet het hart van menig watersporter sneller kloppen bij de eerste aanblik!

admin

antidiefstalsysteemBrunswick Marine in EMEA heeft een nieuw antidiefstalsysteem (TDS: Theft Deterrent System) aangekondigd. Het is gebaseerd op de beveiligingssystemen uit de autowereld en geeft gemoedsrust door uw boot onaantrekkelijk te maken voor dieven.

admin

HighField Reef RIBAls tender bouwer heeft Highfield speciaal voor evenementen en sport activiteiten een nieuwe aluminium RIB ontwikkeld die op een veilige manier met grotere groepen mensen kan varen. Ervaringen van zeilschoolhouders en evenementen begeleiders liggen ten grondslag aan de nieuwe Reef Serie. Een praktische aluminium ‘rubberboot’ met een diepe V-vorm om goed te kunnen manoeuvreren.

admin

X-Craft exposeert X8.0 Speed Lounge editie op BOOT Dusseldorf 2011X-Craft presenteert haar nieuwste X8.0 “Speed Lounge” RIB met een uitrustingsniveau dat zonder twijfel zeer exclusief mag worden genoemd. Ook heeft X-Craft een wereldprimeur met de lancering van de X-Craft Full Carbon suspension seats tijdens BOOT 2011 in Düsseldorf.

admin

X-Craft X8.0 Venom edition gepresenteerd tijdens Hiswa te WaterNa de succesvolle lancering van de X-Craft X9.0 inboard en de X8.0 outboard, presenteert X-Craft nu de nog luxere X8.0 Venom edition. De presentatie van dit nieuwe model zal in Nederland van 31 augustus tot 5 september plaatsvinden tijdens de Hiswa te Water in IJmuiden.

admin

Dragon Marine introduceert revolutionaire ribs met geheel nieuw gepatenteerd landingssysteemIdeaal voor Reddingsbrigades, Brandweer en hulporganisaties welke betrokken zijn bij reddingoperaties in overstromingsgebieden. Nooit meer hoeft er kostbare tijd verloren te gaan aan het zoeken naar een te waterlatingsplaats.